De achtertuin van Eindhoven..

Dé ideale plek om vier gratis evenementen, met onvergetelijke sportieve avonturen te beleven! Ontdek Eindhoven Backyard.

 Of je nu een ervaren atleet bent of een beginnende avonturier, er is voor ieder wat wils. Onderstaand hebben we de highlights van onze evenementen uitgelicht, door op de betreffende activiteit te klikken vind je meer informatie over de activiteit & het evenement. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en ervaar Eindhoven Backyard!

 • Adventure Runnings

  Een sportieve en uitdagende run van 7.5 KM door één van de mooiste natuurgebieden van de Kempen. Er zijn 4 aanvang tijden om te starten: 10.00 uur, 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur.

  Adventure Runnings
  Adventure Runnings
 • Kids Adventure Runnings

  Een sportieve en uitdagende kids run van 4 KM door één van de mooiste natuurgebieden van de Kempen. Er zijn 4 aanvang tijden om te starten: 10.00 uur, 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur.

  Kids Adventure Runnings
  Kids Adventure Runnings
 • WIN WILDCARDS*

  WIN WILDCARDS*

* Win een High Adventure Experience! We geven tijdens ons evenement 'Adventure Runnings' maar liefst 8 wildcards weg! Wil je kans maken? Meld je aan voor ons evenement & schrijf je tijdens je deelname in.

Move, Explore, Connect & Relax

Eindhoven Backyard laat mensen uit de Brainportregio op een sportieve manier kennis maken met de natuur!