The Perfect Script – Ratatouille Theater

Contact

Openluchttheater De Hunnebergen
Piet Hendrixpad
5575 XC Luyksgestel
Plan je route

vanaf jouw locatie

Jeffrey Rise is pas 8 jaar oud wanneer hij met zijn ouders naar Nederland verhuist met zijn ouders. Hij groeit op als theatrale jongen in een …

Jeffrey Rise is pas 8 jaar oud wanneer hij met zijn ouders naar Nederland verhuist met zijn ouders. Hij groeit op als theatrale jongen in een rustig gezin, maar tijdens zijn opleiding tot regisseur stopt hij onmiddellijk met een voorstelling, nog vóór de première. De reden zullen de acteurs nooit weten… Ze staan van het een op het andere moment in de kou. Jeffrey gooit zijn leven over een andere boeg en wordt apotheker. Hij trouwt en krijgt twee dochters. Eén van de twee blijkt dezelfde interesse te hebben als vader en volgt een opleiding tot regisseuse, niet wetende dat vader dit talent ook bezit. Na een flinke ruzie tussen vader en dochter Eva, besluit Eva de verlaten werkkamer van vader in te sluipen. Ze vindt een script van tientallen jaren geleden… Het is alleen niet af… De laatste scènes zijn eruit gescheurd en het is nooit afgerond. Wat gaat Eva doen met deze vondst?

Ratatouille Theater brengt de zelfgeschreven voorstelling: ‘The perfect script!’ op de planken met een groep van 22 talentvolle jongeren tussen de 10 en 15 jaar. Geniet van prachtig spel, dans en zang en dit alles heerlijk in de open lucht! Hopelijk tot snel!

Wanneer

  • Zaterdag 25 mei 2024 om 15.00 uur

Prijzen

  • € 11,00

Locatie