Aron ElstakSidekick

Cabaret

◆◆◆

De voorstelling valt binnen de actie '3x theater voor € 33,-'. Wil je hier gebruik van maken? Bestel dan kaarten via deze pagina waar uitgelegd staat hoe je dit pakket kunt bestellen.

De domste figuren schreeuwen het hardst. De Trumps, Tates’ en Thierry’s spugen vol zelfvertrouwen hun g…

Aron ElstakSidekick

Cabaret

◆◆◆

De voorstelling valt binnen de actie '3x theater voor € 33,-'. Wil je hier gebruik van maken? Bestel dan kaarten via deze pagina waar uitgelegd staat hoe je dit pakket kunt bestellen.

De domste figuren schreeuwen het hardst. De Trumps, Tates’ en Thierry’s spugen vol zelfvertrouwen hun gif de wereld in. En de mensen met nuance zijn vaak zo genuanceerd dat ze zich niet uitspreken, wachtend tot iemand ze de beurt geeft. Maar die beurt… die gaat nooit komen. Het heeft geen zin om te wachten op jouw grote moment. Of je het wilt of niet, dat moment zul je zelf moeten grijpen. Hoe lang wil je, je eigen sidekick blijven? Wanneer beken je kleur en pak je de hoofdrol in je eigen leven? Hoe veel tijd heb je echter nog in een wereld vol aardverschuivingen, oorlogen en overstromingen?

In de voorstelling ‘Sidekick’ geeft Aron een stem aan de wingman, de plus-1, de pijnboompit naast de carpaccio, de cockblocker. Dat doet hij natuurlijk met innemende liedjes, keiharde grappen en scherpe imitaties. Maar welke sidekick staat hém bij als het hem niet in z’n eentje lukt? In een brandende wereld relativeert hij de grote dingen klein en de kleine dingen groot. Kom het zien en neem vooral je eigen sidekicks mee.

Aron schreef de afgelopen jaren meer dan 70 scènes en liedjes voor ‘Spijkers met Koppen’ op NPO Radio 2. Hij weet de actualiteit razendsnel, vanuit een originele en grappige invalshoek, om te zetten in tekst en muziek. Daarnaast is hij de vaste zanger van het Spijkerlied, waarmee hij iedere uitzending actueel en muzikaal afsluit.

Tevens is hij te zien in ‘het Sinterklaasjournaal’ en als Frenkie in de dramaserie ‘Oogappels’. Met zijn kenmerkende warme stem kan hij als geen ander een verhaal vertellen in een lied. Aron is de koning van de spraak en heeft naast een prachtige vertelstem veel accenten, talen en stemmetjes in huis.

Credits Regie: Robin Elstak Fotograaf: Anne van Zantwijk

Wanneer

Prijzen

  • € 18,00

Locatie