Zomer Zinder

Contact

Hofplein
Centraal gelegen hofplein
5571 CC Bergeijk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Zomer Zinder is een 9-daags festival waarin muziek, creativiteit en ontspanning samenkomen. Het biedt een divers programma aan activiteiten, zorgvuldig samengesteld om zowel jong als oud te bedienen. Dit jaar presenteert het festival trots een lokale kunstenaarsmarkt, ontworpen om de creativiteit binnen Bergeijk te stimuleren.

Binnen deze markt werkt Zomer Zinder samen met lokale verenigingen en zelfstandige kunstenaars in de omgeving. Hiermee wordt niet alleen een platform geboden voor de presentatie van hun kunstwerken, maar wordt ook de lokale kunstgemeenschap versterkt.

Zomer Zinder streeft ernaar om de deelnemers een gevarieerd scala aan activiteiten aan te bieden. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van een sfeervolle ambiance op het centraal gelegen hofplein, waar ze kunnen ontspannen met een hapje en een drankje, terwijl ze luisteren naar prachtige muziek. Het festival creƫert zo een gastvrije omgeving waar iedereen kan genieten van de culturele ervaringen die Zomer Zinder te bieden heeft.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 9 augustus 2024 t/m 17 augustus 2024 12.00 - 01.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Locatie